Om oss

Nord Energi AS

Nord Energi hjelper norske kommuner og bedrifter med å nå sine klimamål gjennom oppvarming basert på pellets og flis.

Ved å tilby finansiering, prosjektering, bygging og drifting av miljøvennlige og økonomisk lønnsomme varmeanlegg, hjelper vi kundene over viktige hindringer i beslutningsprosessen.

Sterk innflytelse over verdikjeden
Nord Energi har med ALLSKOG som eier, en solid forankring mot det lokale skogbruket og den lokale treindustrien. Vi kan derfor bedre enn noen annen, tilby pålitelig forsyning av biobrensel.

ALLSKOG-konsernet gir Nord Energi en solid økonomisk og finansiell plattform for sin virksomhet.

Vårt team

Kjell Morten Staberg
Daglig leder
Telefon: 913 68 477
E-post: kjell.staberg@nordenergi.no

Kjell Morten: Jeg har ansvaret for den daglige driften av selskapet, herunder blant annet tilbudskalkulasjon, kontraktsarbeid og forhandling. I tillegg  bistår jeg med oppsøkende salg og teknisk support av varmesentraler.

Jeg er oppvokst i Mosvika hvor bruk av naturen er sentral. Jeg ser frem til høsten, for den 25. september starter årets høydepunkt, nemlig elgjakta. Jeg synes det er ekstra  stas at mine tre gutter har samme interesse for jakt, fiske og friluftsliv. Vi har nylig fått ett femte familiemedlem; en sjarmerende beagle som skal brukes til hare- og rådyrjakt.

Terje Olav Valle
Driftleder
Telefon: 932 19 208
E-post: terje.olav.valle@nordenergi.no

Terje Olav: En viktig oppgave er å drifte våre varmesentraler og passe på at de oppfyller kundenes krav til bioandel. Jeg utfører også service på installasjonene og er en rådgiver innenfor faget forbrenningsteknikk.

På fritida har jeg hele mitt liv vært et aktivt konkurransemenneske, men en alvorlig kneskade har gjort at jeg har måttet endre treningsform. I dag er jeg en ivrig tursyklist og det har gitt meg muligheten til å se Trøndelag på en ny og flott måte.

Lars Kåre Valla
Markedskonsulent
Telefon: 948 39 730
E-post: lars.valla@nordenergi.no

Lars Kåre: Jeg har ansvaret for markedsføringen og gir teknisk support på varmesentralene. Jeg er alltid på utkikk etter «gode bioprosjekter» som gjør kundene i stand til å nå sine klimamål med driftssikre og lønnsomme anlegg.

Utenfor jobben er det seiling som er den store interessen. Om sommeren deltar jeg på mange regattaer og iblant får jeg prøvd meg som havseiler. Om vinteren leser jeg masse seilerlitteratur og planlegger neste sesong.

Marius Johnsen
Driftstekniker
Telefon: 932 01 304
E-post: marius.johnsen@nordenergi.no

Marius Johnsen: Til daglig står jeg for drift og vedlikehold av våre varmesentraler. I tillegg utfører jeg service og sikkerhetssjekker av dem. Jeg er en del av vakt og beredskapsstroppen, som skal å sikre god tilgjengelighet på anleggene.

På fritiden er jeg aktiv innen dragracing, og har mitt eget «helarabiske» team, Johnsen Motorsport. Vi var de første i verden som kjørte 400 meter på 5 sekunder. Motor 3600 hk som fyres med heliumgass.