Om oss

Nord Energi Team

Nord Energi AS

Nord Energi AS hjelper norske kommuner og bedrifter med å nå sine klimamål gjennom oppvarming basert på pellets og flis. Ved å tilby finansiering, prosjektering, bygging og drifting av miljøvennlige og økonomisk lønnsomme varmeanlegg hjelper vi kundene over viktige hindringer i beslutningsprosessen.

Vi selger helt naturlig oppvarming – et nødvendig miljøtiltak som kundene sparer penger på.

Vårt team

Lars Kåre Valla

Lars Kåre Valla
Markedskonsulent
Telefon: 948 39 730
E-post: lars.valla@nordenergi.no

Lars Kåre: Jeg har ansvaret for markedsføringen og gir teknisk support på varmesentralene. Jeg er alltid på utkikk etter «gode bioprosjekter» som gjør kundene i stand til å nå sine klimamål med driftssikre og lønnsomme anlegg.

Utenfor jobben er det seiling som er den store interessen. Om sommeren deltar jeg på mange regattaer og iblant får jeg prøvd meg som havseiler. Om vinteren leser jeg masse seilerlitteratur og planlegger neste sesong.

Kjell Morten Staberg

Kjell Morten Staberg
Daglig leder
Telefon: 913 68 477
E-post: kjell.staberg@nordenergi.no

Kjell Morten: Jeg har ansvaret for den daglige driften av selskapet, herunder blant annet tilbudskalkulasjon, kontraktsarbeid og forhandling. I tillegg  bistår jeg med oppsøkende salg og teknisk support av varmesentraler.

Jeg er oppvokst i Mosvika hvor bruk av naturen er sentral. Jeg ser frem til høsten, for den 25. september starter årets høydepunkt, nemlig elgjakta. Jeg synes det er ekstra  stas at mine tre gutter har samme interesse for jakt, fiske og friluftsliv. Vi har nylig fått ett femte familiemedlem; en sjarmerende beagle som skal brukes til hare- og rådyrjakt.

Terje Olav Valle

Terje Olav Valle
Driftleder
Telefon: 932 19 208
E-post: terje.olav.valle@nordenergi.no

Terje Olav: En viktig oppgave er å drifte våre varmesentraler og passe på at de oppfyller kundenes krav til bioandel. Jeg utfører også service på installasjonene og er en rådgiver innenfor faget forbrenningsteknikk.

På fritida har jeg hele mitt liv vært et aktivt konkurransemenneske, men en alvorlig kneskade har gjort at jeg har måttet endre treningsform. I dag er jeg en ivrig tursyklist og det har gitt meg muligheten til å se Trøndelag på en ny og flott måte.